WordPress:Version 2.1.3 and 2.0.10


Huhuhu… lebih kurang sejam tadi, aku gi aa jejalan jap, sementara cari barang untuk projek kerja ni, pastu terbaca kat dalam wordpress, pasal wordpress baru release, versi 2.1.3 ngan 2.0.10. huhu.. release lagi. Takper aa…. Ada sedikit security issue, sebab tu aa dorang release dua versi baru ni. Sedikit petikan daripada blog development wordpress.

These releases include fixes for several publicly known minor XSS issues, one major XML-RPC issue, and a proactive full sweep of the WordPress codebase to protect against future problems. Many thanks to Sumit Siddharth and Alex Concha for their help with reporting issues in this release.

Kepada sesiapa yang nak download benda ni… bolehlah singgah ke http://wordpress.org/download/ untuk mendapatkan versi 2.1.3 dan ke http://wordpress.org/download/release-archive/ untuk mendapatkan versi 2.0.10. Selamat mengupdate semua… hehehe…

Kongsi Pendapat Anda

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    CommentLuv badge

Penafian: Semua pendapat di sini adalah tanggungjawab penulis komen tersebut, pihak Eizil.com akan memadam tanpa notis sekiranya terdapat komen yang berbaur perkauman dan menyentuh sensitiviti mana-mana kaum.