Kongsi Pendapat Anda

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    CommentLuv badge

    • menulis

      tak penting untuk pengguna biasa… :) sekadar berkongsi untuk individu yang ingin mengubahsuai WordPress mereka dengan fungsi-fungsi tambahan

      • menulis

        tak faham login filter untuk apa ? then pasal ni ( kita ingin mengubah sesuatu perkara di dalam WordPress itu, tanpa menyentuh file utama di dalam WordPress tersebut. Tujuan utama kenapa kita tidak mahu menyentuh fail utama WordPress adalah untuk mengelakkan daripada perubahan yang kita lakukan hilang apabila proses kemaskini WordPress dilakukan. ) kalau kemaskini di buat kita tak nk kemaskini .. so apa jadi ?
        puanbee menulis » Ikuti Maharaja Lawak Akhir Secara OnlineMy Profile

        • menulis

          kakyong pun macam Bee.. 2-3 kali baca masih tak faham..
          nampak sgt belum betul2 fasih pasal WP ni..

          x per.. kita pelan2 kayuh belajar pasal WP :))

        • menulis

          login filter tu sekadar contoh, banyak lagi filters lain yang boleh kita gunakan dalam wordpress ni. :) Tak semestinya nak guna untuk login filters sahaja.

    • menulis

      Mungkin sekali baca kurang faham, ada masa nanti bila bro nak customize benda-benda dalam WP ni insyaALLAH akan lebih faham.

    • menulis

      hehehe… jom la blaja2 customize.. :p

      btw eizil.. sbnrnya sblm ni aku x prasan pun kat wp-login logo tu link dia g wordpress.org.. hahaha.. thanks.. :p tp rasanya ada plugin yg bole tukar kedua2nya skali.. logo n link..

      • menulis

        yup, memang ada plugins yang boleh buatkan benda ni untuk kita, tapi ada sesetengah pembangun laman web, hanya ingin mengubahsuai terus dari function.php, tak nak guna extra plugins.

        Nak tukar logo boleh guna action, akan dikongsi dalam tutorial berlainan. :)

Penafian: Semua pendapat di sini adalah tanggungjawab penulis komen tersebut, pihak Eizil.com akan memadam tanpa notis sekiranya terdapat komen yang berbaur perkauman dan menyentuh sensitiviti mana-mana kaum.