Motosikal untuk di jual ?

motorcycles-background

Aku tgh cari motosikal 250cc. Kalau ada sesaper yang tau ada orang nak jual, atau ada yg nak jual, lerh contact aku direct, lerh tulis komen kat dalam artikel ni, tinggalkan email ke no tepon ke, nanti aku call, pastu kalau lerh tulis harga sekali. Aku tak kesah sangat motosikal tu, 2nd hand ke 3rd hand ke atau berapa pun aa pemilik, as long as motor condition bagus, harga bagus, then aku nak beli… :D

Okaylah… minta semua tolong sampai2kan… maceh…


Kongsi Pendapat Anda

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    CommentLuv badge

  1. mohd normal bin atan menulis

    askm saudara.saya ingin menjual kedua-dua motor kesayangan saya dgn harga 12k,iaituZZR250 n TZM150.sparepart motor akan diberikan sekali sebagai hadiah pembelian.sbb juai,nak pakai duit beli keta.nak jual cepat,sila hubungi saya pada no h/p:0197414507(normal}

  2. menulis

    Saya ingin menjual Yamaha 125ZR biru, keluaran tahun 2001, condisi 5/10, motor macam banyak problem but still boleh jalan, 2 kali atau lebih overhaul semenjak dalam jagaan saya, im the third user, moto roadtax valid sampai julai 2013. reason jual nk beli LC 135. JIKA berminat leh call/SMS saya terus 0126754855.
    harga: RM4K nego.
    area: TAMAN PULAI UTAMA SKUDAI, JOHOR

  3. Zarin @ Za Fa menulis

    Saya ingin menjual Yamaha 135LC ES 2011, condisi tip top, free accident, first user, moto roadtax vilid sampai julai 2013. reason jual nk beli yamaha fz150i. kalau ada sapa2 yang nk swap atau berminat leh call saya terus 0195528601

  4. andy chin menulis

    saya ingin menjual yamaha tzm150cc tahun 1995…harga dalam rm1500 urgent…
    sesiapa yang berminat boleh menghubungi saya 012-9849712 andy. lokasi kepong

  5. anuar menulis

    saya nk jual moto yamaha lagenda tahun 2008 starter warna merah rm3000 tapi boleh kalau nk nego sikit….berminat sila hubungi 0162696619

Penafian: Semua pendapat di sini adalah tanggungjawab penulis komen tersebut, pihak Eizil.com akan memadam tanpa notis sekiranya terdapat komen yang berbaur perkauman dan menyentuh sensitiviti mana-mana kaum.