Localhost Data Viewer

localhostdataviewer Localhost Data Viewer

Assalamualaikum semua, mesti ramai yang dok tgh sebuk-sebuk nak balik kampung, nak shopping last minute, nak itu nak ini, dan pelbagai lagi aa nak nak tu kan… icon biggrin Localhost Data Viewer Aku laks kebosanan ngan hidup arini, so wanie dok minta aku tolong buatkan satu benda untuk dia… icon biggrin Localhost Data Viewer Benda tu aku namakan Localhost Data Viewer… hehehe… Sajer jer buat packaging dia nampak cam best sket, padahal script biasa? jer… icon smile Localhost Data Viewer

Apa guna script ni? untuk senang add files dan cari dalam folder. Kira takyah aa nak pepening file hilang dan sebagainya. Script ni kalau ada orang lain yang nak guna lerh download free kat sini. Skrip ni memang untuk localhost jer… so jangan aa ngengada gi letak kat host bebetul laks, kalau ada apa? jadi aku tak tanggungjawab… icon biggrin Localhost Data Viewer


okay laa erk… selamat balek kampung, selamat buat kuih raya, selamat beli barang, selamat beli kuih muih dan selamat berbuka gak… icon biggrin Localhost Data Viewer

Kongsi Pendapat Anda

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    CommentLuv badge

Penafian: Semua pendapat di sini adalah tanggungjawab penulis komen tersebut, pihak Eizil.com akan memadam tanpa notis sekiranya terdapat komen yang berbaur perkauman dan menyentuh sensitiviti mana-mana kaum.