Iklan: Kerja Kosong!!!

vacancy main Iklan: Kerja Kosong!!!
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Cetak

Selamat pagi semua… aku nak kongsi kat sesaper yang tgh cari kerja, aku ada beberapa kerja kosong nak tawarkan kat korang… so kat bawah ni antara kerja kosong yang ditawarkan…

  1. Sales Executive (selling our products and services)
  2. Developer / Programmer (Linux/ Joomla/ PHP/ Ajax/ HTML….etc)
  3. IT Technician / System Engineer / Network Engineer (Linux/ Windows….etc)

Soal berapa gaji apa semua, tu nanti aku cerita kemudian, Main office kat Taman Setiawangsa, Kuala Lumpur. Company sdn. bhd. Mungkin ada gak yang nak try buat praktikal jer ke apa ke kan… lerh aa minta gak… Sesiapa yang nak minta, lerh hantarkan resume korang kat aku. Nanti aku forwardkan kepada yang empunya syarikat. worait tu jer aa kot…


p/s: ini takder kaitan ngan Saleiz Ent.

Kongsi Pendapat Anda

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    CommentLuv badge

Penafian: Semua pendapat di sini adalah tanggungjawab penulis komen tersebut, pihak Eizil.com akan memadam tanpa notis sekiranya terdapat komen yang berbaur perkauman dan menyentuh sensitiviti mana-mana kaum.

Trackbacks

  1. Cari Kerja Online…

    Untuk monitoring semua klien di wilayah kerja saya, selama ini saya menggunakan Nagios. Secara default, Nagios akan mendeteksi status klien- klien tersebut dengan mengirimkan 5 packet icmp ping. Yang kemudian menjadi masalah adalah, ternyata dari sekia…