Ahad = Rehat ?? erk…

Hari ni, aku lepak rumah jer, sebab rasa macam penat semacam jer, pastu mood pun macam tak betul hari ni, tapi tak kesah la tu, mungkin sebab banyak sangat benda kena buat kot. So apa salahnya kalau rehat untuk sehari. Tapi panggil jer rehat, still buat gak kerja-kerja yang melambak ni. huhuhu, time² gini laa rasa macam nak ada personal assistant jer… tapi tak mampu nak bayar dorang…

Tadi teringat wordpress ada security issue, so gi aa upgrade wordpress laks, dengan issue² yang berkaitan, harapnya pasni takder aa lagi upgrade apa² dalam masa terdekat, malas tul nak kena upgrade² ni… tapi nak wat caner, dah guna barang orang lain, beginilah jadinya. Kepada sesaper yang belum upgrade lagi… lerh aa rujuk kat capaian web berikut http://wordpress.org/development/2007/01/wordpress-206/ .okaylah… itu jer kot… talarat nak tulis bebyk…

selamat hari isnin semua.


Penafian: Semua pendapat di sini adalah tanggungjawab penulis komen tersebut, pihak Eizil.com akan memadam tanpa notis sekiranya terdapat komen yang berbaur perkauman dan menyentuh sensitiviti mana-mana kaum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge